Onze Casus

Lean organisatie ontwikkeling

Onze Casus - Training is maatwerk

Steeds meer mensen stappen over van een gewone fiets op een e-bike. Bij de snel veranderende markt hoort een nieuw bedrijfsproces. Lag de nadruk jarenlang op de gewone fiets, nu vraagt de markt om e-bikes en premium e-bikes. De uitdaging voor deze producent van fietsen is om in een flexibele en snel veranderende markt, met andere klanteisen en -wensen, continu de juiste fiets op de markt zetten. Deze klant vroeg ons om de medewerkers op te leiden om zelf met veranderingen in de organisatie aan de slag te gaan.

OPERATIONS EXCELLENCE

Hoe speel ik in op een fluctuerende marktvraag? Hoe schaal ik mijn productie op? Hoe maak ik de slag van prototype naar massaproductie? Hoe structureer ik mijn startup? In ons Operations Excellence traject werken we samen aan de inrichting of optimalisatie van uw Supply Chain. We ondersteunen of we pakken de lead, afgestemd op wat nodig is. We brengen mens, proces en systeem in harmonie. Met focus op innovatie, klantwaarde en slimme inzet van resources.

LEADERSHIP DEVELOPMENT​

Een echte leider is een klankbord
en een mentor. Hij inspireert en zet aan tot actie, zodat mensen het beste uit zichzelf halen. We geloven in de kracht van leiderschapsontwikkeling in teamverband. Want, je bent zo goed als de mensen om je heen.
We stimuleren medewerkers om naast de koffiemachinepraat echt
te gaan werken aan collegialiteit en het nemen van verantwoordelijkheid. Ofwel: op een constructieve manier in gesprek gaan mét elkaar, in het belang van persoonlijke- en professionele groei.

INTERIM MANAGEMENT

Onze Interim Managers hebben zelf jarenlang aan het roer gestaan op Directie & C-level in binnen- en buitenland. U staat als kapitein aan het roer en onze Interim Manager staat ernaast, om snel en doeltreffend te handelen tijdens een crisis of tijdens de opstartfase van uw bedrijf, startup, afdeling of vestiging. Als er sprake is van een overname of reorganisatie, dan zorgt de Interim Manager voor stabiliteit in tijden van transitie. Met respect voor uw bedrijfscultuur en met hart voor de mensen binnen uw bedrijf, ook als het om pijnlijke maatregelen gaat.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.