Wie wij zijn

Aan het roer van Loods Business staan Stefan Kok en Wiebe Nijdam. In 2019 hebben zij hun krachten gebundeld in de Loods Business. Samen met de Loods Business professionals en strategische partners zetten zij hun ervaring, kennis en competenties in voor onze accounts. 

onze werkwijze

“De kapitein blijft altijd verantwoordelijk voor het schip en de loods adviseert bij het navigeren; hij ontwijkt feilloos de ondiepe en gevaarlijke plekken. De getijden, stromingen en procedures in de scheepvaart kennen geen geheimen voor de loods.” Daarom hebben wij gekozen voor de naam Loods Business: Wij staan naast u aan het roer als kapitein. Wij navigeren uw business door de golven van ontwikkelingen en veranderingen. Met Loods Business blijft u op koers, zelfs als de golven de horizon aan het zicht onttrekken.

Wij navigeren uw business door de golven van ontwikkelingen en veranderingen.

onze state of mind

Wij geloven in eerlijkheid, openheid en vertrouwen. We schatten afspraken op waarde. Bij ons geen ingewikkelde contracten of pagina’s tellende algemene voorwaarden. Het Nederlands Rechtssysteem is afdoende; Lean zit immers in ons DNA.

EVEN VOORSTELLEN

WIEBE NIJDAM

Trainer, coach en consultant bij Loods Business B.V.

Sinds de jaren 90 optimaliseert Wiebe Nijdam processen. Samen met het management en teams. Als voormalig directeur bedrijfsvoering in de internationale maakindustrie heeft hij diverse verbeteringsprocessen succesvol afgerond.

Skills: Lean-methodes/technieken expert, strategy deployment en Hoshin Kanri.

“Ik ben een procesverbetaar en doe dit met hart en ziel.” 
Wiebe Nijdam 

STEFAN KOK

Interim manager, trainer en consultant bij Loods Business B.V.

Ervaren executive manager in de internationale maakindustrie. In binnen- en buitenland heeft hij diverse business development projecten en organisatieveranderingen succesvol afgerond.

Skills: Supply Chain, Operations Management en Change Management.

“Ik ben pragmatisch en help processen te verbeteren.”
Stefan Kok

 

MARTIN OUDMAN

Trainer en consultant.

Ervaren verandermanager. Hij heeft een groot aantal verandertrajecten bij allerlei organisaties begeleid, in Nederland maar ook in het buitenland. Martin weet met respect om te gaan met de mensen binnen veranderende organisaties. Respect, eerlijkheid en transparantie zijn belangrijke begrippen voor hem.

Skills: Change Management, Operations Management.

“Ik heb aandacht voor de personen binnen de organisatie.”
Martin Oudman

JAIKE LOCHT

Partner, interimmer.

Energieke en mensgerichte Supply Chain specialist met ervaring in het verbeteren van processen. Daarmee kan zij als geen ander complexe problemen en processen terugbrengen naar begrijpbare communicatie visualisaties, in alle lagen binnen organisaties; top down of button up.

Skills: Supply Chain, Change Management, Lean Manufacturing.

“Mijn werkwijze kenmerkt zich door een analytische en mensgedreven benadering met oog voor visuele communicatie.”
Jaike Locht

JOSÉ FRANKEN

Trainer, coach en consultant (in deeltijd) verbonden aan Loods Business.

José is een mensenmens, een opleider en coach. Zij voelt situaties goed aan waardoor zij daadkrachtig mensen en organisaties kan begeleiden bij het implementeren van het lean gedachtengoed. Haar jarenlange ervaring  brengt zij graag in praktijk voor Loods Business.

Skills: Lean & verander Management, Problem solving, Personal effectiveness and lean leadership, Kaizen, Policy-development, Stakeholder-Management, Training and Coaching.

“Ik vind het elke keer weer een mooie uitdaging om personen c.q. organisaties verder te helpen.”
José Franke

MET LOODS BUSINESS LUKT HET WÉL​

Wij staan naast u aan het roer als kapitein en we staan tussen uw medewerkers op de werkvloer. We loodsen uw business door de golven van ontwikkelingen en veranderingen. We staan stevig en nuchter op de grond dankzij onze Twentse en Sallandse roots. We leveren maatwerk voorzien van korte lijnen voor al uw specialistische managementvraagstukken. Met onze ervaring, gedrevenheid en moed varen wij graag uit, richting de open zee.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.