Diensten

Loods Business loodst uw organisatie én medewerkers door de transitie. Wij beantwoorden uw managementvraagstukken op strategisch, tactisch en operationeel gebied en werken mee aan verandering met als doel een blijvend resultaat. Vanuit onze drijfveer om de mens te helpen bij zijn of haar ontwikkeling, creëren wij een optimum tussen mens, proces en systeem. Samen gaan we aan de slag om de klanttevredenheid, medewerkerstevredenheid en het organisatieresultaat blijvend te vergroten.
Doen wat nodig is verkiest Loods Business boven doen wat gevraagd wordt. Natuurlijk luisteren we. Heel goed zelfs. We onderzoeken de vraag áchter de vraag. Vanuit onze ervaring brengen we de kernbehoefte helder en doeltreffend in kaart. Onze diensten zijn zowel geïntegreerd als separaat inzetbaar.
Wij ontwikkelen en verbeteren organisaties door middel van Lean Consultancy, Interim Management Support en Lean & Leadership trainingen.

LEAN CONSULTANCY

Hoe speel ik in op een fluctuerende marktvraag? Hoe schaal ik mijn productie op? Hoe maak ik de slag van prototype naar massaproductie? Hoe structureer ik mijn startup? Zomaar een paar voorbeelden van vraagstukken binnen startende, bestaande, grote en kleine ondernemingen. Vraagstukken die de organisatie uit koers kunnen brengen. Onze ervaren consultants helpen u om de juiste koers te vinden en zo op volle kracht vooruit te gaan. Tijdens het consultancytraject werken we samen aan de inrichting of optimalisatie van uw bedrijfsprocessen. We ondersteunen of we pakken de lead, afgestemd op wat nodig is. We brengen mens, proces en systeem in harmonie en komen met een praktisch en daadkrachtig advies. Met focus op innovatie, klantwaarde en slimme inzet van resources.

INTERIM MANAGEMENT

Onze interimmanagers leveren al jarenlang belangrijke bijdrages op eindverantwoordelijke posities bij bedrijven in binnen- en buitenland. In tijden van transitie, zoals overnames of reorganisaties zorgt onze interim professional voor stabiliteit. U staat als kapitein aan het roer en onze interimmanager staat ernaast, om snel en doeltreffend te handelen. Voor het bereiken van strategische doelen, het oplossen van crisis of tijdens de opstartfase van uw bedrijf, afdeling of vestiging. Met respect voor uw bedrijfscultuur en uw medewerkers, ook wanneer het om pijnlijke maatregelen gaat die grote impact hebben.

LEAN & LEADERSHIP TRAININGEN

Lean richt zicht op het creëren van maximale klantwaarde. Wij geloven dat 80% van de Lean Transformatie door de mensen binnen uw bedrijf gedaan wordt. Daarom is het van groot belang om uw medewerkers te trainen op het eigen maken van de Lean-werkwijze zodat zij zelf de juiste kennis en vaardigheden kunnen integreren in hun eigen werkprocessen. Zo worden zij eigenaar van het proces. Voor de resterende 20% zetten wij de juiste Lean tools in die bijdragen aan een succesvolle implementatie. Gaan uw medewerkers al mee in de Lean gedacht? Wij hebben ruime ervaring in Lean Transformatie waarbij de mens centraal staat. Ook hebben wij ruime ervaring in klantwaarde creatie en optimalisatie van bedrijfsprocessen vanuit een logistiek perspectief voor de maakindustrie (OEM), de fast moving consumer goods en voor diverse uitvoerende overheidsorganisaties.

LEAN LEARNING COMPANY

Wij bieden praktische Lean opleidingen, workshops en coaching aan vanuit de Lean Learning Company.

Naast deze Masterclass LEAN Green Belt Masterclass bieden we ook de LEAN Yellow Belt opleiding, LEAN Green Belt en LEAN Black Belt opleidingen aan. Ook hebben we de Masterclass Green Belt ontwikkeld waarin je samen met gelijkgestemde vakgenoten de diepte in gaat en op een praktijkgerichte manier aan de slag gaat met alle aspecten van verbeteren. Speciaal voor leidinggevenden geven we de LEAN Leiderschapstraining. 

Wilt u meer weten over de trainingen? Neem gerust contact met ons op.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.